Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν στην διάθεσή σας αμέτρητα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον χώρο σας καλλίτερα, με υλικά δικής σας επιλογής προσαρμοσμένα στα μέτρα σας και στο χρώμα της επιλογής σας.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

 

Η κουζίνα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ανακαίνισης ενός σπιτιού.Μυστικό μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι η σωστή επιλογή υλικών και έμπειρων τεχνικών που θα υλοποιήσουν τα σχέδιά μας.Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε μερικά σχέδια από πλακάκια κουζίνας.Σε άλλες ενότητες μπορείτε να δείτε δείγματα της εργασίας μας που αφορά και στο έπιπλο κουζίνας. Καλέστε μας στον χώρο σας για να δούμε μαζί τους χώρους και τις ανάγκες σας.Κατόπιν και αφού ετοιμάσουμε κάποιες προτάσεις θα σας καλέσουμε στην έκθεσή μας ώστε να σας εξηγήσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω από την εργασία μας και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε.Δείτε τα πακέτα ανακαίνισης κουζίνας εδώ.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα χρώματα στην οθόνη του υπολογιστή πιθανόν να διαφέρουν (ελάχιστα) από την πραγματικότητα.Επισκευθείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά το σχέδιο που σας ενδιαφέρει καθώς και πολλά άλλα που συνεχώς εμπλουτίζουν την συλλογή μας.Σας περιμένουμε για να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο και τον τρόπο τοποθέτησης ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.