Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ - ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση του διαμερίσματός σας καθώς και την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.
Για την ανακαίνιση του μπάνιου και κουζίνας σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με την μεγαλύτερη διαθέσιμη ποικιλία σε πλακάκια, είδη υγιεινής, λεκάνεςνιπτήρεςμπανιέρες, ντουζιέρεςκαμπίνες μπάνιου.
Για ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν στην διάθεσή σας αμέτρητα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον χώρο σας καλλίτερα, με υλικά δικής σας επιλογής προσαρμοσμένα στα μέτρα σας και στο χρώμα της επιλογής σας.
Σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας σημαντικό ρόλο παίζει και η αντικατάσταση των δαπέδων. Για την ανακαίνιση των δαπέδων σας θα βρείτε πλακάκια όλων των τύπων όπως κεραμικά, γρανίτες, γυαλιστερά, ματ και αντιολισθητικά. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία και σε πλακάκια τύπου ξύλου.
Όλες τις παραπάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας τις αναλαμβάνουμε με δικά μας συνεργεία που αποτελούνται από έμπειρους τεχνίτες και με την δέσμευση να παραδώσουμε το έργο στην συμφωνημένη ημερομηνία και με τον προυπολογισμό που έχουμε κάνει εξ` αρχής. Στην Ceramica Παντεχνική δεν υπάρχουν κρυφές και ανεπιθύμητες χρεώσεις!
Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας στη Νίκαια για να συζητήσουμε πως μπορούμε να εκπληρώσουμε το δικό σας όνειρο! Να είστε σίγουροι ότι το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος θα ανακαινισθεί ή θα κατασκευαστεί με τις καλύτερες προυποθέσεις και πάντα στις καλύτερες τιμές.
Σωκράτης & Μαρίνα Ντάφου

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΟΥ

Συνεργαζόμενοι Οίκοι

Στοιχεία Επικοινωνίας

2155505750 / 6995417661

Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7 184 50 Νίκαια - Πειραιάς

ntafos1@yahoo.gr