Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό ρόλο στην ανακαίνιση του διαμερίσματός σας έχουν και εσωτερικές πόρτες όπως και η εξωτερική.Πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και ειδικά η εξωτερική να είναι ασφαλείας.

Στο κατάστημά μας στην Νίκαια θα βρείτε τις καλύτερες πόρτες της αγοράς του εργοστασίου EURODOOR και όπως όλα τα είδη της Ceramica Παντεχνικής στις καλύτερες τιμές!

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EURODOOR

Σειρά SECURITY
 

Οι θωρακισμένες πόρτες EURODOOR, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες σχεδιαστικές απαιτήσεις, προσφέρουν την ασφάλεια στο χώρο σας. Σας παραθέτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς και σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να διαλέξουμε μαζί τον τύπο της πόρτας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κλειδώματα:15-17-21-Plus-Γάντζος

Θωράκιση:Γαλβανιζέ λαμαρίνα

Κλειδαριά:μικρό κλειδί Securemme K2

Μεντεσέ:2 Ρυθμιζόμενους βαρέου τύπου

Μόνωση:λάστιχα μόνωσης & στην πόρτα & στην κάσα

Βαφή:κατάλογος EURODOOR

Φάρδος:standard 90-95-100cm Ύψος:standard 205-210-215cm

Σχέδιο:κατάλογος EURODOOR

Χερούλια:Χρυσά είτε Μπρονζε είτε Νίκελ

Αξεσουάρ:Μηχανικός Ανεμοφράκτης,Ματάκι πανοραμικό,Περιοριστής ανοίγματος για ελεγχόμενο άνοιγμα,Περβάζια εξωτερικά & εσωτερικά 

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Δείτε την σειρά SECURITY στο κατάστημά μας και επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας.