Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για την ανακαίνιση του μπάνιου και κουζίνας σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με την μεγαλύτερη διαθέσιμη ποικιλία σε πλακάκια, είδη υγιεινής, λεκάνεςνιπτήρεςμπανιέρες, ντουζιέρες, καμπίνες μπάνιου.

Για ανακαίνιση κουζίνας υπάρχουν στην διάθεσή σας αμέτρητα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον χώρο σας καλλίτερα, με υλικά δικής σας επιλογής προσαρμοσμένα στα μέτρα σας και στο χρώμα της επιλογής σας.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Πλακάκια μπάνιου, πως να τα επιλέξω;

Η σύγχρονη βιομηχανία των πλακιδίων προτείνει συνεχώς πολλές νέες ιδέες και νέα υλικά.
Χαρείτε και απολαύστε την διαδικασία επιλογής ,ακολουθώντας 4 απλά βήματα

α.επιλέξτε επιφάνεια πλακιδίων.

β.επιλέξτε χρώμα,

Τα πλακάκια μπάνιου διαθέτουν αστείρευτους χρωματικούς συνδυασμούς και σε κάθε ομάδα υπάρχουν πολλές χρωματικές προτάσεις.

γ.αποφασίστε την διαρρύθμιση του μπάνιου.

δ.αποφασίστε τον τρόπο τοποθέτησης

Τα πλακάκια μπάνιου θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο τοποθέτησης. Ο συνδυασμός σκούρο με ανοιχτό χρώμα, η ενδυνάμωση του σχεδίου με ψηφίδα, η τοποθέτηση ενός διακοσμητικού, η επένδυση του τοίχου με πλακάκι σαν ψηφίδα, η τοποθέτηση μιας παράστασης , είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά στο μπάνιο σας.

Ελάτε στην Ceramica Pantexniki για να σχεδιάσουμε μαζί το μπάνιο των ονείρων σας!

Σειρά CARRARA 20X50                                               

 Ισπανικά πλακάκια Α! Ποιότητας . Έχουν γυαλιστερή-λεία επιφάνεια. Τα decore έχουν ανάγλυφο μοτίβο. Ενδεικτικές τιμές BLANCO/NEGRO: 16,50€/m2 RELIEVE 19,30€/m2 . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά ANA 30X60

Η σειρά περιλαμβάνει Ισπανικά πλακάκια με λεία ματ επιφάνεια. Διατίθενται σε gris/antracita και decore.Τα διακοσμητικά είναι προαιρετικά. Τιμές : GRIS /ANTRACITA 19,60€/m2 . DECORE κοστίζουν 21,00€/m2.

Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά INGAS 25X50

Πλακάκια με λεία-ματ επιφάνεια Α! Ποιότητας.Το decore έχει ανάγλυφο μοτίβο. Διατίθεται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων gris/grafito και beige/taupe.Ενδεικτική τιμή απλών πλακιδίων 14,60€/m2 και decore 15,50€/m2 ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά METALLICA 20X50.

Η σειρά αποτελείται από Ισπανικά πλακάκια Α! ποιότητας.Είναι γυαλιστερά και έχουν λεία επιφάνεια..Ενδεικτικές τιμές:METALICA PERLA : 16.90€/m2 METAL. CHROME : 16.90€/m2 METALICA MIX : 21.00€/m2.Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά ORIENTE 33.3X55

Ισπανικά πλακάκια με λεία – γυαλιστερή επιφάνεια.Διατίθενται σε δύο συνδυασμούς blanco/gris και crema/noce. To διακοσμητικό έχει ανάγλυφο μοτίβο.Ενδεικτική τιμή blanco/crema 13,90€/m2 και gris/noce 14.40€/m2. To διακοσμητικό κοστίζει 15,50€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά EVEREST 25X50

Ισπανικά πλακάκια Α! Ποιότητας . Έχουν γυαλιστερή-λεία επιφάνεια. Τα decore έχουν ανάγλυφο μοτίβο. Ενδεικτικές τιμές PERLA/GRIS 15€/m2 RELIEVE 18€/m2 . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά BELVER 20X60

Ισπανικά πλακάκια μπάνιου με σατινέ αντιολισθητική επιφάνεια.Κυριαρχεί το BELVER LIGHT που συνδυάζεται με δύο σκουρόχρωμα BONE & PERL ανάλογα με την επιθυμία σας.Το DECORE συνδυάζει και τα δύο χρώματα και έχει ελαφρά ανάγλυφη γραμμωτή επιφάνεια. Τιμή : BELVER LIGHT : 17.20€/m2 PERL / BONE : 17.50€/m2 DECORE : 20.22€/m2 Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά PAFOS 33X55

Ισπανικά πλακάκια Α! Ποιότητας. Έχουν λεία – ματ επιφάνεια. Το διακοσμητικό έχει ανάγλυφο μοτίβο.Διατίθεται σε δύο χρωματισμούς perla/marengo και beige/marfil. Ενδεικτική τιμή perla/marfil 13,90€/m2 και marengo/beige 14,40€/m2. Διακοσμητικό 15,50€/m2. Οι τιμές είναι ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά ACACIA 25X50

Ισπανικά πλακάκια κατάλληλα για μπάνιο.Έχουν λεία γυαλιστερή επιφάνεια και το DECORE έχει ανάγλυφο μοτίβο. Τιμές: BLANCO/BEIGE/MARRON : 15€/m2 DECORE : 18.10€/m2 Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα χρώματα στην οθόνη του υπολογιστή πιθανόν να διαφέρουν (ελάχιστα) από την πραγματικότητα.Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά το σχέδιο που σας ενδιαφέρει καθώς και πολλά άλλα που συνεχώς εμπλουτίζουν την συλλογή μας.Σας περιμένουμε για να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο και τον τρόπο τοποθέτησης ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.