Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Ceramica Pantexniki θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες του Ιταλικού οίκου ΟΜ

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΜ

Οι μπαταρίες OM που σας παρουσιάζουμε αποτελούν την τελευταία λέξη μόδας και τεχνολογίας στον χώρο. Κατασκευάζονται στην Ιταλία από την πλέον σύγχρονη εταιρία του χώρου. Έμπειροι σχεδιαστές ετοιμάζουν τα μοντέρνα αλλά και λειτουργικά μοντέλα της εταιρίας που καλύπτουν κάθε απαίτηση από άποψη design και χρήσης.

Τα προιόντα της εταιρίας ΟΜ εισάγονται στην Ελλάδα περισσότερα από 40 χρόνια και έχουν καταξιωθεί στην συνήδηση των καταναλωτών.Εκτός από την άριστη ποιότητα κατασκευής τους υποστηρίζονται διαρκώς με κάθε είδους ανταλλακτικά αποκαθιστώντας κάθε πιθανή βλάβη.

Η σωστή τοποθέτηση και η τακτική συντήρηση των φίλτρων συμβάλλει στην μακροχρόνια χρήση των μπαταριών ΟΜ δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.

Το αποτέλεσμα επιβραβεύεται από όλους εσάς που προτιμάται τα προιόντα ΟΜ για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Και μην ξεχνάτε,

η εταιρία μας εγγυάται την σωστή τοποθέτηση κάθε μπαταρίας και υποστηρίζει με γνήσια ανταλλακτικά κάθε προιόν που διαθέτει!

Ελάτε να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά την συλλογή μας.

AMPHORE
DESIGN
ENNE
JULIET
PRIMULE
ARTIC
DIAMOND
EVER
KIWI
PROFESSIONAL
CENTURY
EMMA
JAR-2
LEXUS
THERMOSTATIC