Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για την ανακαίνιση του μπάνιου και κουζίνας σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με την μεγαλύτερη διαθέσιμη ποικιλία σε πλακάκια δαπέδου όλων των τύπων και προδιαγραφών.

Δείτε την συλλογή μας από πλακάκια τύπου ξύλου στο κατάστημά μας και κερδίστε διπλά επιλέγοντας τοποθέτηση από τα συνεργεία μας!

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΡΑΝΙΤΕΣ 33Χ33

Η CERAMICA Παντεχνική αναναιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς την συλλογή της σε πλακάκια δαπέδου ΟΛΩΝ των προδιαγραφών.

Με τον τρόπο αυτό σας δίνει την δυνατότητα επιπλέον επιλογών ώστε να βρείτε το σχέδιο που θέλετε για τον δικό σας χώρο.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα σχέδια της νέας μας συλλογής σε πλακάκια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και σας περιμένουμε στο κατάστημά μας  για να τα δείτε από κοντά και να επιλέξετε το δικό σας σχέδιο ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα επιπλέον κέρδους αν επιλέξετε τα συνεργεία μας για την τοποθέτηση!

Τα γρανιτοπλακάκια είναι εξαιρετικής αντοχής.Πριν την τοποθέτηση ελέγξτε απαραίτητα την απόχρωση και το calibro που αναγράφεται στα κιβώτια.Μετά την τοποθέτηση δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.