Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Ceramica Pantexniki θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πλακάκια-γρανίτες όλων των τύπων και διαστάσεων.

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τον τύπο πλακιδίου γρανίτη που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Η εμπειρία μας και οι επιλογές διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που φαντάζεστε στις  καλύτερες τιμές. 

Κερδίστε διπλά επιλέγοντας δικά μας συνεργεία τοποθέτησης!

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

ΓΡΑΝΙΤΕΣ

Γιατί να επιλέξετε πλακάκια δαπέδου γρανίτη; Τι πρέπει να εξετάσετε ; Ποιούς παράγοντες πρέπει να σκεφθείτε για να επιλέξετε πλακάκια γρανίτη δαπέδου;

 Επιλέξτε πλακάκια γρανίτη δαπέδου  για 19 σοβαρούς λόγους:

1). Δημιουργούν καθαρό και φρέσκο περιβάλλον.

2).Είναι απόλυτα υγιεινά και κατάλληλα για αλλεργικά άτομα, μικρά παιδιά.

3).Δεν απορροφούν και δεν κατακρατούν σκόνη, λεκέδες , σωματίδια.

4).Εύκολος καθαρισμός με χλιαρό νερό και πράσινο σαπούνι ή  απλά οικιακά καθαριστικά.

5).Μεγάλη αντοχή στην υγρασία.

6).Μεγάλη αντοχή στην φωτιά.

7).Ανθεκτικά σε αλλαγές θερμοκρασίας.

8).Τα πλακάκια γρανίτη έχουν απόλυτη αντοχή στην χρήση γιατί:

        αντέχουν στην καταπόνηση,

        αντέχουν στην τριβή,

        αντέχουν σε βαριά κυκλοφορία.

9).Τα πλακάκια γρανίτες δαπέδου δεν χάνουν το χρώμα τους ακόμη και στον ήλιο.

10).Οι γρανίτες δαπέδου αντέχουν στο κρύο και είναι κατάλληλοι για εξωτερικούς χώρους.

11).Ασφάλεια στην χρήση

     τα γρανιτοπλακάκια διατίθενται και σε αντιολισθητική  επιφάνεια. 

12).Οι  γρανίτες δαπέδου είναι κατάλληλοι για ενδοδαπέδια θέρμανση.

13).Προσαρμοστικότητα σε αλλαγές θερμοκρασίας

      είναι δροσερά το καλοκαίρι, αρκετά ζεστά τον χειμώνα.

14). ‘Αριστο διακοσμητικό υλικό.

15). Χαμηλό κόστος εγκατάστασης και μηδενικό κόστος συντήρησης.

16).Εύκολη παράδοση και εγκατάσταση.

17).Μεγάλη διάρκεια ζωής.

18).Παράγονται με ανακυκλώσιμα υλικά.

19).Μεγάλη προστιθέμενη αξία  σε περίπτωση πώλησης ή ενοικίασης του χώρου.

Σειρά ΓΡΑΝΙΤΕΣ 60Χ120

H σειρά ΓΡΑΝΙΤΕΣ 60Χ120 αποτελείται από γρανιτοπλακάκια κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και για επενδύσεις.Έχουν ματ-αντιολισθητική ή γυαλιστερή επιφάνεια και είναι τεχνολογίας “RETIFICATO”.Οι διαστάσεις αυτές είναι άμεσα παραδοτέες. Kατόπιν παραγγελίας η σειρά αυτή διατίθεται και σε διαστάσεις 120Χ240(90,60€/m2).Τα πλακάκια της σειράς αυτής είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για επενδύσεις μεγάλων επιφανειών όπως αίθουσες δεξιώσεων , εκθεσιακούς χώρους,γυμναστήρια. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά LECCERPAN 30X60

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Η σειρά διατίθεται σε δύο διαστάσεις και τέσσερις χρωματισμούς.Τα πλακάκια έχουν ανάγλυφη-ματ επιφάνεια και είναι αντιολισθητικά.Η σειρά 30Χ60(24,50€/m2) είναι διαθέσιμη σε beige,bone,grigio και petrolio . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά  ALMCERPAN 45X45.

Γρανιτοπλακάκια μεγάλης αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η σειρά αποτελείται από πλακάκια με γυαλιστερή-λεία επιφάνεια.Ενδεικτική τιμή: 19.10€/m2 . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά VISTA

H σειρά VISTA αποτελείται από γρανιτοπλακάκια κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και για επενδύσεις.Έχουν ματ-αντιολισθητική επιφάνεια και είναι τεχνολογίας “RETIFICATO”.Διατίθενται σε beige , grey , lead grey και σε διαστάσεις 31,5Χ61,5(19,60€/m2) , 61X61(19,60€/m2) , 60X120(32.60€/m2).Οι διαστάσεις αυτές είναι άμεσα παραδοτέες. Kατόπιν παραγγελίας η σειρά αυτή διατίθεται και σε διαστάσεις 120Χ240(90,60€/m2).Τα πλακάκια της σειράς αυτής είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για επενδύσεις μεγάλων επιφανειών όπως αίθουσες δεξιώσεων , εκθεσιακούς χώρους,γυμναστήρια. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά CONCERPAN 30X60

Γρανιτοπλακάκια Ισπανικής προέλευσης κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Διατίθενται σε δύο συνδυασμούς gris/grafito και beige/taupe. Ενδεικτική τιμή 21,80€/m2 ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά  CEMCERPAN 45X45.

Γρανιτοπλακάκια μεγάλης αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η σειρά αποτελείται από πλακάκια με ματ-λεία επιφάνεια.Ενδεικτική τιμή:15,70€/m2  . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά VINTAGE 20X20

Σειρά 12 σχεδίων με πολλές δυνατότητες τοποθέτησης. Διατίθενται σε beige και gri αποχρώσεις με αντίστοιχο μονόχρωμο σχέδιο.Για κάθε σχέδιο υπάρχουν επιλογές σε μπορντούρα,decore και γωνία.Ενδεικτικές τιμές: Μονόχρωμο , μπορντούρα , decore 35.50€/m2 και γωνία 4,50€/τεμ. ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά DEL CONCA 30X60 

Η σειρά αποτελείται από Ιταλικά γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Οι επιφάνειές τους είναι λείες σε μαται από Ιταλικά γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατάτ ή σατινέ υφή.Διατίθενται σε 7 σχέδια.

Ενδεικτική τιμή 25,40€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά NEYOCERPAN 30.5X60.5

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας. Έχουν λεία-σατινέ επιφάνεια και είναι τεχνολογίας “RETTIFICATO”. Tιμή : 25.10€/m2 Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά  BRISTOL 42.5X42.5

Γρανιτοπλακάκια μεγάλης αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η σειρά αποτελείται από πλακάκια με ματ-ελαφρώς ανάγλυφη επιφάνεια.Ενδεικτική τιμή:15,70€/m2  . Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Τα γρανιτοπλακάκια είναι εξαιρετικής αντοχής.Πριν την τοποθέτηση ελέγξτε απαραίτητα την απόχρωση και το calibro που αναγράφεται στα κιβώτια.Μετά την τοποθέτηση δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.