Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Ceramica Pantexniki θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πλακάκια τύπου ξύλου!

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τον τύπο πλακιδίου  που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Η εμπειρία μας και οι επιλογές διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που φαντάζεστε στις  καλύτερες τιμές. 

Κερδίστε διπλά επιλέγοντας δικά μας συνεργεία τοποθέτησης!

.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΞΥΛΟΥ!

Δώστε νέα πνοή και ζεστά χρώματα στο χώρο σας, με πλακάκια τ. Ξύλου σε διαστάσεις 15X60 και 15X90 που συνοδεύονται από ζεστά και ζωηρά χρώματα με σχέδια.Τοποθετώντας τα πλακάκια τ.ξύλου με εναλλαγές στον τρόπο τοποθέτησης κοντά στο τζάκι, στο δάπεδο της κουζίνας, στην τραπεζαρία , μπορείτε να οριοθετήσετε αλλά και να τονίσετε την διαφορετικότητα του κάθε χώρου, διατηρώντας το ενιαίο στυλ!Τα πλακάκια τ.ξύλου είναι γρανίτες εξαιρετικής αντοχής . Η διάστασή τους και η διαφορετικότητα τους δημιουργεί πολλούς αρμούς αποδίδοντας έντονα την αίσθηση του φυσικού ξύλου και παράλληλα βοηθά  και στην τοποθέτηση, γιατί δημιουργεί μεγάλο και έντονο σχέδιο που φωτίζει και διαφοροποιεί τον χώρο.

Ελάτε στο κατάστημά μας να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο που σας ταιριάζει ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Σειρά PECAN 15Χ60

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου Ισπανικής προέλευσης.Τα πλακάκια της σειράς αυτής έχουν έντονες χρωματικές και σχεδιαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ να πετυχαίνουν την απόλυτη αίσθηση του φυσικού ξύλου.Η σειρά είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα GRIS,BEIGE,TAUPE με ενιαία τιμή 17,60€/m2 Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.

Σειρά COLORCERPAN 15X90

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου. Πρόκειται για πλακάκια τεχνολογίας ROTOCOLOR , παρουσιάζουν διάφορες εναλλαγές από το ίδιο μοτίβο , δίνοντας στο σύνολο την εικόνα πραγματικού ξύλου.Διατίθενται σε τρία χρώματα ice,blue,brown. Ενδεικτική τιμή 22.22€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά RIBERA 15Χ60

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου Ισπανικής προέλευσης.Τα πλακάκια της σειράς αυτής έχουν έντονες χρωματικές και σχεδιαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ να πετυχαίνουν την απόλυτη αίσθηση του φυσικού ξύλου.Η σειρά είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα BEIGE,BLANCO,NATURAL με ενιαία τιμή 17,60€/m2. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.

Σειρά WILD 15Χ60

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου Ισπανικής προέλευσης.Τα πλακάκια της σειράς αυτής έχουν έντονες χρωματικές και σχεδιαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ να πετυχαίνουν την απόλυτη αίσθηση του φυσικού ξύλου.Η σειρά είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα BLANCO & BEIGE με ενιαία τιμή 17,60€/m2 Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.

Σειρά RAVELLO 15X90

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου. Πρόκειται για πλακάκια τεχνολογίας ROTOCOLOR , παρουσιάζουν διάφορες εναλλαγές από το ίδιο μοτίβο , δίνοντας στο σύνολο την εικόνα πραγματικού ξύλου.Διατίθενται σε white. Ενδεικτική τιμή 24,50€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά WOOD 15X60

Αποτελείται από γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα πλακίδια διαστάσεων 15Χ60 και 15Χ90 ΔΕΝ τοποθετούνται το ένα στη μέση του άλλου ‘’αγκλέ’’. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά KENTWOOD 15X60 

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου. Πρόκειται για πλακάκια με έντονες εναλλαγές στο ίδιο μοτίβο , οι οποίες στο σύνολο τους δίνουν την εντύπωση τελικά πραγματικού ξύλου στην επιφάνειά σας.Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα cream ,noce , natural, white.Η συγκεκριμένη σειρά είναι διαθέσιμη και σε διάσταση 15Χ90 για μεγαλύτερες επιφάνειες. Ενδεικτικές τιμές: ΣΕΙΡΑ 15Χ60 20,60€/m2 ΣΕΙΡΑ 15Χ90 24,50€/m2 Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά NICEWOOD  15X90

Γρανιτοπλακάκια απομίμησης ξύλου.Τα πλακάκια της σειράς αυτής έχουν έντονες χρωματικές και σχεδιαστικές αλλαγές με αποτέλεσμα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ να πετυχαίνουν την απόλυτη αίσθηση του φυσικού ξύλου.Η σειρά διατίθεται σε δύο διαστάσεις 15Χ60(20,60€/m2) και 15Χ90(24,50€/m2) και τέσσερις αποχρώσεις cream,beige,grey,nut. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα πλακίδια διαστάσεων 15X60 ΔΕΝ τοποθετούνται το ένα στη μέση του άλλου ‘’αγκλέ’’. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας

Σειρά TORVIK 15X90

Ισπανικά πλακάκια απομίμησης ξύλου. Πρόκειται για πλακάκια τεχνολογίας ROTOCOLOR , παρουσιάζουν διάφορες εναλλαγές από το ίδιο μοτίβο , δίνοντας στο σύνολο την εικόνα πραγματικού ξύλου.Διατίθενται σε τρία χρώματα blanco,grey,natural. Ενδεικτική τιμή 23.68€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Τα πλακάκια τ.ξύλου είναι στην πλειοψηφία τους γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής.Έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία ROTOCOLOR.Έχουν ίδιας “φιλoσοφίας” σχέδιο με διαφορετικές όψεις.Με τον τρόπο αυτό αλλά και την κατάλληλη τοποθέτηση επιτυγχάνεται η τέλεια όψη ξύλου και δίνουν στον χώρο την “ζεστασιά” που επιθυμείτε.Μην ξεχνάτε ότι τα πλακάκια τ.ξύλου δεν τοποθετούνται ποτέ “στη μέση το ένα του άλλου (αγκλέ)”.Ενημερώστε τον τεχνίτη σας ώστε να ακολουθήσει τις οδηγίες που αναγράφονται στα κιβώτια.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.