Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Ceramica Pantexniki θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πλακάκια-γρανίτες εξωτερικών χώρων, αντιολισθητικά!

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τον τύπο πλακιδίου γρανίτη που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Η εμπειρία μας και οι επιλογές διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που φαντάζεστε στις  καλύτερες τιμές. 

Κερδίστε διπλά επιλέγοντας δικά μας συνεργεία τοποθέτησης!

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ!

Πλακάκια για έξω, πλακάκια για κάθε εξωτερικό χώρο με αντιολισθητική επιφάνεια, σε μοντέρνα χρώματα με ελαφρές εναλλαγές στο χρώμα.
Προτιμήστε τα  πλακάκια  της σειράς Lecce  διότι:

έχουν ελαφρά ανάγλυφη και αντιολισθητική επιφάνεια,καθαρίζονται εύκολα,έχουν πρακτική διάσταση 33Χ33, κατάλληλη ακόμη και για μικρό χώρο,έχουν 4 χρώματα και συνδυάζονται με όλα τα πλακάκια του εσωτερικού χώρου,είναι σμαλτωμένος γρανίτης και

φυσικά έχουν πολύ καλή τιμή!!!

Δείτε επίσης τα  Αντιολισθητικά πλακάκια βεράντας , σε μοναδικά χρώματα και διάσταση 33Χ33 , η απόλυτη και ασφαλής επιλογή για κάθε εξωτερικό χώρο.

Ελάτε στο κατάστημά μας να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο που σας ταιριάζει ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Σειρά LECCERPAN 33X33 & 30X60

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Η σειρά διατίθεται σε δύο διαστάσεις και τέσσερις χρωματισμούς.Τα πλακάκια έχουν ανάγλυφη-ματ επιφάνεια και είναι αντιολισθητικά.Η σειρά 30Χ60(24,50€/m2) είναι διαθέσιμη σε beige,bone,grigio και petrolio ενώ η σειρά 33Χ33(16,70€/m2) σε beige,bone,grigio,white. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά AMANCER 45X45

H σειρά αποτελείται από γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές,πιλωτές καθώς και για μονώσεις ταρατσών. Η σειρά AMANCERPAN διατίθεται σε δύο χρώματα beige και grey με διάσταση 45Χ45 και ενδεικτική τιμή 15,40€/m2.

Oι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. 
Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. 

Σειρά ANTARES-RIVER  60X60

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Έχουν λεία-ματ επιφάνεια και διατίθενται σε τρία χρώματα white,beige,grey.light grey,antracite.Ενδεικτική τιμή 21.80€/m2.Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά DELCERPAN 30X60

Γρανιτοπλακάκια Ισπανικής προέλευσης με ματ-αντιολισθητική επιφάνεια.Είναι κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Διατίθενται σε 4 χρώματα ANTRACITA-BEIGE-LIGHT GREY και SMOKE.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά STONE 33X33

Η σειρά περιλαμβάνει πλακάκια σε σχήματα “πέτρας” . Είναι όλα αντιπαγωτικά και κατάλληλα για μονώσεις , αυλές , μπαλκόνια και γενικά εξωτερικούς χώρους. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά DEL CONCA 30X60 & 60X60

Η σειρά αποτελείται από Ιταλικά γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Οι επιφάνειές τους έχουν λεία, ματ ή σατινέ υφή.Διατίθενται σε 14 σχέδια και δύο διαστάσεις 60Χ60και30Χ60.   Ενδεικτική τιμή 26,40€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά FACTORY 60X60

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Έχουν λεία-ματ επιφάνεια και διατίθενται σε δύο χρώματα beige,grey.Ενδεικτική τιμή 22,40€/m2.Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά KALLIO 30X60

Γρανιτοπλακάκια Ισπανικής προέλευσης κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Διατίθενται σε δύο χρώματα gris & antracita. Ενδεικτική τιμή 18,20€/m2 Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης.Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά ΜΟΝΩΣΗ 33Χ33

Η σειρά περιλαμβάνει αντιπαγωτικά πλακάκια κατάλληλα για μονώσεις ,εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ΔΕΝ περιέχουν Φ.Π.Α. Διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα , τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά CHARLOTTE  60X60

Γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής αντοχής κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.Έχουν λεία-ματ επιφάνεια και διατίθενται σε πέντε χρώματα white,beige,grey.light grey,antracite.Ενδεικτική τιμή 19.80€/m2.Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

Σειρά PETRA 33X33

Η σειρά αποτελείται από γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές,πιλωτές καθώς και για μονώσεις ταρατσών.Η σειρά PETRA διατίθεται σε τρία χρώματα. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. 

Σειρά GARDEN 30Χ60

Η σειρά αποτελείται από γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές,πιλωτές καθώς και για μονώσεις ταρατσών.Η σειρά GARDEN διατίθεται σε δύο χρώματα PAMIR(grey) και NIAGARA(beige) με ενδεικτική τιμή 17,90€/m2.
Oι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. 
Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. 

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα χρώματα στην οθόνη του υπολογιστή πιθανόν να διαφέρουν (ελάχιστα) από την πραγματικότητα.Επισκευθείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά το σχέδιο που σας ενδιαφέρει καθώς και πολλά άλλα που συνεχώς εμπλουτίζουν την συλλογή μας.Σας περιμένουμε για να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο και τον τρόπο τοποθέτησης ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.