Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

CERAMICA ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία Ceramica Παντεχνική στη Νίκαια παρέχει υπηρεσίες ανακαινίσεων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της Ceramica Παντεχνικής σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην Ceramica Pantexniki θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πλακάκια επένδυσης τοίχων & δαπέδων!

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί τον τύπο πλακιδίου  που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Η εμπειρία μας και οι επιλογές διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που φαντάζεστε στις  καλύτερες τιμές. 

Κερδίστε διπλά επιλέγοντας δικά μας συνεργεία τοποθέτησης!

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΙΧΩΝ & ΔΑΠΕΔΩΝ!

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί η τάση επένδυσης των τοίχων, εσωτερικών ή εξωτερικών.Οι λόγοι είναι είτε πρακτικοί,είτε καλλωπιστικοί.Στην πρώτη περίπτωση που αφορά κυρίως εξωτερικούς τοίχους,μάντρες ή ισόγεια διαμερίσματα σταματούμε την υγρασία αποφεύγοντας παράλληλα την συχνή συντήρηση του σοβά από τις φθορές που του προκαλεί.

Στην δεύτερη περίπτωση συναντούμε επενδύσεις σε τοίχους σαλονιών ή κουζινών που προσδίδουν μια “παραδοσιακή ζεστασιά” στον χώρο.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλακάκια επένδυσης τοίχων σε χρώματα και διαστάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο που σας ταιριάζει ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

Σειρά AMANCER 45X45

H σειρά αποτελείται από γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές,πιλωτές καθώς και για μονώσεις ταρατσών. Η σειρά AMANCERPAN διατίθεται σε δύο χρώματα beige και grey με διάσταση 45Χ45 και ενδεικτική τιμή 15,40€/m2.

Oι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. 
Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. 

Σειρά ARTANA 25X40

Η σειρά αυτή αποτελείται από πλακάκια επένδυσης εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.Είναι κατάλληλα για μόνωση από υγρασία συνδυαζόμενα πάντα με ειδική κόλλα. Διατίθεται σε δυο χρώματα με ενδεικτική τιμή 13.60€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η σειρά αυτή αποτελείται από πλακάκια επένδυσης εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.Είναι κατάλληλα για μόνωση από υγρασία συνδυαζόμενα πάντα με ειδική κόλλα. Διατίθεται σε δυο χρώματα με ενδεικτική τιμή 14,40€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά GREDOS 25X50

Η σειρά αυτή αποτελείται από πλακάκια επένδυσης εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.Είναι κατάλληλα για μόνωση από υγρασία συνδυαζόμενα πάντα με ειδική κόλλα. Διατίθεται σε δυο χρώματα με ενδεικτική τιμή 14,00€/m2. Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.

Σειρά GARDEN 30Χ60

Η σειρά αποτελείται από γρανιτοπλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους όπως αυλές,πιλωτές καθώς και για μονώσεις ταρατσών.Η σειρά GARDEN διατίθεται σε δύο χρώματα PAMIR(grey) και NIAGARA(beige) με ενδεικτική τιμή 17,90€/m2.
Oι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α. 
Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παράδοσης. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες. 

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα χρώματα στην οθόνη του υπολογιστή πιθανόν να διαφέρουν (ελάχιστα) από την πραγματικότητα.Επισκευθείτε το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά το σχέδιο που σας ενδιαφέρει καθώς και πολλά άλλα που συνεχώς εμπλουτίζουν την συλλογή μας.Σας περιμένουμε για να διαλέξουμε μαζί το σχέδιο και τον τρόπο τοποθέτησης ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ την ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από συνεργείο μας.