Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7
184 50 Νίκαια – Πειραιάς
Τηλέφωνο/Φαξ 215 55.05.750 
Κινητό τηλέφωνο 6995 41.76.61

Η εταιρία μας ειδικεύεται στις ανακαινίσεις ΜΠΑΝΙΟΥ και ΚΟΥΖΙΝΑΣ συνεργαζόμενη με έμπειρα συνεργεία και τεχνίτες.Χρησιμοποιούμε πλακάκια μπάνιου Α!Διαλογής,ακρυλικές μπανιέρες με πολυετή εγγύηση,έπιπλα μπάνιου από MDF ή ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΛΆΣΗΣ.Η εμπειρία μας στις οικοδομές εδώ και 30 χρόνια μας έχει διδάξει ότι η συνέπεια και η ποιότητα της εργασίας είναι εκείνα που θα μας κρατήσουν στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου.

Χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας και υλικών,αλλά με την μέγιστη οικονομία στο κόστος τους είμαστε περήφανοι για τα έργα μας,μερικά από τα οποία σας παραθέτουμε.

Δείτε το πακέτο ανακαίνισης μπάνιου ( 2.290€ ) εδώ

Δείτε το πακέτο ανακαίνισης μπάνιου ( 5.470€ ) εδώ

Δείτε έργα μας ανακαίνισης μπάνιου εδώ

Ο τρόπος δουλειάς μας είναι απλός.

Αρχικά,κλείνουμε μια συνάντηση στον χώρο που πρόκειται να ανακαινίσετε μαζί σας,ώστε να μετρήσουμε και να ακούσουμε τα σχέδιά σας.Έχοντας εικόνα του έργου προτείνουμε λύσεις που ίσως να μην φαντάζεστε ότι μπορούν να υλοποιηθούν!Πετυχαίνουμε την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου με την ανάλογη λειτουργικότητα.Κατόπιν σε μια νέα συνάντηση στην έκθεσή μας σας δείχνουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και λύνουμε κάθε απορία σας σχετικά με την ποιότητα και το κόστος.Γνωρίζοντας πλέον τα δεδομένα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να επιλέξετε σχέδια και χρώματα σε κάθε είδος.

Δείτε το πακέτο ανακαίνισης κουζίνας εδώ

Δείτε έργα μας ανακαίνισης κουζίνας εδώ

Στο τελευταίο στάδιο,τηρώντας το χρονοδιάγραμμα που θα σας δώσουμε, προχωρούμε στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων δίνοντας όμως και πάλι την ευχέρεια σ` εσάς να προβείτε στην πορεία σε αλλαγές,τις οποίες κρίνετε σκόπιμες.Μην ξεχνάτε ότι σ` εμάς θα βρείτε πακέτα δόσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και φυσικά την δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας!

Ελάτε να μας γνωρίσετε και θα διαπιστώσετε ότι η Ceramica Pantexniki αποτελεί εγγύηση για την ανακαίνιση του σπιτιού,καταστήματος ή χώρου εργασίας σας.

Δείτε τα πακέτα ολικής ανακαίνισης70m2 , 60m2

Δείτε μερικά από τα έργα μας.Η Ceramica Pantexniki έχει την γνώση και την πείρα ώστε να φέρει σε πέρας κάθε δύσκολο και απαιτητικό έργο.